Tessa van Rumund

tessa@syma-sggz.nl
076-2055144 (Niet voor afzeggen/wijzigen afspraken)

Een afspraak afzeggen gaat via het afmeldformulier.

Mijn naam is Tessa van Rumund en als psychotherapeut ben ik vooral bezig met snappen wat maakt dat mensen blijven vastlopen in zich steeds herhalende patronen die invaliderend en beperkend voor ze zijn. Samen met iemand op zoek gaan waar die patronen, waar ze mee soms al jaren mee worstelen, hun oorsprong vinden is heel waardevol. Ik wil deze patronen en bijbehorende gevoelens samen niet alleen doorgronden, maar ook doorwerken.

Ik werk graag met mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf en zichzelf beter willen leren begrijpen. Als therapeut vind ik het belangrijk om ruimte maken voor ingewikkelde emoties en gevoelens, maar ook om verlangens en behoeftes die om wat voor reden dan ook uit beeld zijn geraakt weer kleur te geven zodat iemand zichzelf weer sturing en richting kan geven.

Als behandelaar ben ik transparant, eerlijk en oprecht over wat ik merk in het contact en laat ik ook iets horen over hoe iets op mij overkomt of jouw gedrag voor mij is. Verder ben ik nieuwsgierig, onderzoekend en schroom ik niet om op een positieve manier ook kritisch te zijn wanneer ik denk dat dit iemand uiteindelijk verder op weg helpt.

Mijn ervaring ligt voornamelijk in het behandelen van mensen met persoonlijkheidsproblematiek, waarin ik na mijn afstuderen als psycholoog opgeleid ben in Mentalization-based Treatment (MBT), Schematherapie, Psychodynamische psychotherapie, Dynamische Interpersoonlijke Therapie (DIT) en groepspsychotherapie. Na afronden van mijn opleiding tot psychotherapeut heb ik de overstap gemaakt naar Syma, waar zorg op maat hoog in ’t vaandel staat.

Registraties

  • Psychotherapeut BIG-nummer: volgt nog
  • Junior Schematherapeut (Vereniging voor Schematherapie)
  • Groepstherapeut NVGP (Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en Groepspsychotherapie)
  • MBT-Basistherapeut (Mentalization Based Treatment)
  • BIG-registratie 75855074
  • AGB-code: 94-112147

Tessa