Marlijn van Egeraat

marlijn@syma-sggz.nl
076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter)

Een afspraak afzeggen gaat via het afmeldformulier.

Even voorstellen, mijn naam is Marlijn van Egeraat.

Tijdens mijn studie HBO Verpleegkunde verloor ik mijn hart aan (groeps)psychotherapie. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als sociotherapeut binnen de klinische schematherapie. De afgelopen tien jaar bouwde ik ervaring op in het werken met groepen en individuen; zowel in de klinische-, deeltijd- als ambulante setting.

In 2021 sloeg ik mijn vleugels uit naar Syma, een kleinschalige instelling met hart voor maatwerk. Binnen Syma maak ik deel uit van het multidisciplinaire behandelteam. Samen met mijn collega’s geef ik vorm aan de intake- en uitvoering van individuele behandeltrajecten, verschillende modulegroepen en Syma Intensief.

In mijn rol als sociotherapeut en cognitief gedragstherapeutisch werker richt ik me binnen de behandeling op het hier & nu. Hoe vertalen lang bestaande patronen zich in jouw dagelijks leven? In relaties met partner of vrienden, in zorg voor jezelf en je omgeving, zingeving, werk en/of opleiding, planning en structuur etc. Samen maken we het concreet en gaan aan de slag.

Dit is een kwetsbaar en spannend proces waarbij ik graag naast je kom staan. Ik ben er om te spiegelen en te sparren, eerlijk en speels, met een kritische- en ruime blik en zorg waar nodig voor een speldenprikje en een liefdevol duwtje in de rug. Ik ga graag samen op pad, op zoek naar het kind in jou!

  • Verpleegkundige | BIG nr. 49914471430
  • Lid VCCt, Cognitief Gedragstherapeutisch-werker | relatie nr. 303353
  • AGB code 91-114571