Marianne Berndsen

marianne@syma-sggz.nl
076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter)

Een afspraak afzeggen gaat via het afmeldformulier.

Mijn naam is Marianne Berndsen en ik ben psychotherapeut/GZ-psycholoog en Senior Schematherapeut.

Na mijn afstuderen heb ik achtereenvolgens de GZ-opleiding en de Psychotherapie opleiding gevolgd en werkervaring opgedaan in diverse settingen (o.a. de Basis GGz en Specialistische GGz). Ik heb mensen met uiteenlopende problemen behandeld. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij het Centrum voor Eetstoornissen van een grotere GGz-instelling. Daarnaast werk ik sinds november 2021 voor Syma Sggz.

Mijn kracht ligt in een persoonlijke en onderzoekende benadering vanuit een gedegen theoretische achtergrond. Ik ben en blijf nieuwsgierig naar mensen en de beste manieren om (hun) psychische klachten te behandelen.

Ik zal me dus blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van aanvullende opleidingen en intervisie met collega’s. In de behandeling vind ik het van belang dat er sprake is van een open, integere behandelrelatie waarin er ruimte is voor pijn en verdriet maar ook voor humor en blijdschap.

Gedurende mijn opleidingstrajecten ben ik vooral opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psychodynamische psychotherapie en groepspsychotherapie. Ik pas daarnaast EMDR toe, als deeltijdbehandeling op indicatie. Tevens ben ik binnen de grotere GGZ instelling nog werkbegeleider van collega’s die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog en supervisor behandeling.

Registraties:

  • Gezondheidszorgpsycholoog BIG-nummer 59922015325
  • Psychotherapeut BIG nummer-79922015316
  • Senior Schematherapeut