Aniek van Vuuren

aniek@syma-sggz.nl
076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter)

Een afspraak afzeggen gaat via het afmeldformulier.

Mijn naam is Aniek van Vuuren en ik ben sinds 2017 werkzaam in de GGZ. Na het behalen van mijn masterdiploma, ben ik blijven werken in Amsterdam en ik heb daar met plezier de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Na deze opleiding ben ik weer in Breda gaan wonen, de stad waar ik ben opgegroeid.

De afgelopen 5 jaar heb ik op verschillende werkplekken ervaring opgedaan binnen zowel de basis als de specialistische GGZ en heb ik verschillende veelvoorkomende psychische klachten behandeld. Je kunt hierbij denken aan angst- en stemmingsproblematiek, trauma- en dwangklachten en verslavingsproblematiek. Ook heb ik ervaring opgedaan met het doen van psychologisch onderzoek.

Wat ik boeiend vind aan persoonlijkheidsproblematiek is om samen met een cliënt op zoek te gaan naar waar terugkerende klachten hun oorsprong vinden, zodat we samen jou beter leren begrijpen. Ik vind het bijzonder om samen de puzzel te leggen, daardoor zul je je bewuster worden van je gedrag en terugkerende patronen. Vanuit deze bewustwording zal veranderen gemakkelijker worden, waardoor je minder tegen problemen aan zal lopen en een keuze hebt in je gedrag.

Ik werk veelal met elementen uit de cognitieve gedragstherapie, schematherapie. Ook EMDR zal ik regelmatig inzetten.

Registraties:

  • GZ-psycholoog: BIG nummer: 19930805125
  • EMDR (toepassing als deelbehandeling)
  • AGB code:  94-111286