Lucienne van den Heuvel

lucienne@syma-sggz.nl
076-2055144 (algemeen nummer, laat een bericht achter)

Een afspraak afzeggen gaat via het afmeldformulier.

Mijn naam is Lucienne van den Heuvel, ik werk sinds 2003 binnen de gespecialiseerde GGz als maatschappelijk werkende en heb mij daarna verder geschoold in systeem-therapeutisch werk.

Met heel veel plezier onderzoek ik met mensen wat de patronen zijn in hun dagelijks leven die belemmerend zijn en klachten in stand houden om samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden om stap voor stap de weg naar verandering in te gaan zodat er meer vreugde en tevredenheid kan zijn. Ik ga met je in gesprek maar maak ook graag gebruik van andere werkvormen zodat we visueel en krachtgericht werken aan problemen.

Mijn speciale belangstelling gaat verder uit naar het werken met (echt-)paren en gezinnen omdat interacties binnen het systeem van invloed zijn op iemands klachten. Samen gaan we op zoek naar de onderlinge betrekkingen, de communicatiepatronen en werken aan verandering van communicatieve gewoonten.

Ik werk altijd als medebehandelaar naast de therapeuten omdat een multidisciplinaire aanpak het therapie-proces extra kan ondersteunen, verwachten we een vliegwieleffect in je proces.

Registratie:

  • NVRG, Systeem-therapeutisch werker lid nr. 13779